Personvernerklæring

Personvernerklæring

Baha’i Forlag tar ditt personvern på alvor og er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, i tråd med gjeldende regelverk.

Nedenfor finner du informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning samt dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold eller kontakt med Baha’i Forlag.

Behandlingsansvarlig:
Baha’i Forlag (org nr. 973 628 143), Holmenkollveien 26A, 0376 Oslo
Daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Opplysninger som innhentes:
Når du handler på bahaiforlag.no, lagrer vi navn, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger. NB! Vi lagrer ikke kortopplysninger.

Formålet med behandlingen:
Informasjon om navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen med deg som kunde.

Vipps:
Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Klarna:
Ved betaling med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

Tripletex AS:
Tripletex er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Bring/Posten:
Vi sender pakker med Bring/Posten og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Bruk av informasjonskapsler.
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som kunde en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler.

Nettstatistikk:
bahaiforlag.no benytter analyseverktøy for å kunne utarbeide statistikk om bruken av nettstedet. Dette gjør vi for å kunne forbedre brukeropplevelsen.

Sosiale medier:
Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om delinger logges ikke hos oss, men brukes til å legge inn tipset hos nettsamfunnet.

Lagringstid av personopplysninger:
Opplysningene lagres hos oss eller hos tredjeparter vi har avtale med så lenge du har aktivt kundeforhold eller så lenge opplysningen er relevante, og vi har behov for opplysningene.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen:
Vi har grunnlag for å behandle personopplysninger etter norsk lov om personopplysninger og EUs personvernforordning, blant annet fordi behandling av personopplysninger er nødvendig for å levere deg våre tjenester.

Dine rettigheter:
Alle personer som ber om det, har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet ifølge personopplysningsloven.
Du har rett til innsyn i egne opplysninger. Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller det ikke er adgang til å behandle dem, kan du også be om at opplysningene dine rettes eller slettes.Endringer i personvernerklæringen:
Vi forbeholder oss retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen.Kontaktinformasjon:
For innsyn eller ønske om retting/sletting av dine opplysninger, ta kontakt med daglig leder via kontaktskjemaet nederst på siden, eller med e-post til: post@bahaiforlag.no